Снимка БулфотоДепутатите назначиха лидерът на НФСБ Валери Симеонов за заместник-председател

...
Снимка БулфотоДепутатите назначиха лидерът на НФСБ Валери Симеонов за заместник-председател
Коментари Харесай

Валери Симонов става зам.-председател на парламента

Снимка Булфото

Депутатите назначиха водачът на НФСБ Валери Симеонов за заместник-председател на Народното събрание, съобщи кореспондент на топновини.бг.

В знак на митинг народните представители от Движение за права и свободи напуснаха демонстративно залата. Очаква се по-късно от партията да дадат пояснение за постъпката си.

Според Павел Шопов от „ Атака “ Народното събрание назначава един провалил се вицепремиер за зам.-председател. Той напомни, че против Валери Симеонов имаше голям брой митинги преди да подаде оставка от поста си на заместител на Борисов. „ Ние ще продължим работата на Народното събрание на тръни, очаквайки огромния гаф и следващия неуспех “, зави той.

В средата на предходната година Валери Симеонов подаде оставка като вицепремиер, откакто съвсем месец майките на деца с увреждания излизаха всяка вечер на митинг против него поради думите му, че са „ кресливи дами “ с „ сякаш заболели деца “. Тогава оставката му желаеха и от Движение за права и свободи, „ Воля “ и водачът на „ Атака “ Волен Сидеров.. Единственият, който го отбрани, беше третият съдружен сътрудник Красимир Каракачанов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР