Снимка: БулфотоАпелативният специализиран съд даде ход на делото срещу Антон

...
Снимка: БулфотоАпелативният специализиран съд даде ход на делото срещу Антон
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска задържане под стража за Антон Божков

Снимка: Булфото

Апелативният профилиран съд даде ход на делото против Антон Божков и Йоана Чолакова при строги ограничения против разпространяването на ковид. Журналистите бяха през стол в правосъдна зала.

В залата дружно с Антон Божков е и брачната половинка му Ива Софиянска-Божкова, той е представляван от юристите Ина Лулчева и Явор Хайтов, написа standartnews.com.
 
Антон Божков бе притеглен като обвинен за изпиране на пари по предписание на проведена незаконна група с началник Васил Божков. Той беше арестуван за период до 72 часа, а прокуратурата изиска от съда да остане непрекъснато в ареста.
 
Спецсъдът обаче взе за него мярка гаранция от 1 млн. лева Тя не беше дефинитивна и можеше да се апелира или стачкува пред апелативния спецсъд. Според обвиняването, Васил Божков и синът му - Антон имат обща компания с капитал от заеми, дадени от сдружения на Васил Божков.
 
Прокуратурата още веднъж изиска задържане под стража за Антон Божков, отбраната оспори, като юрист Явор Хайтов изиска по-ниска парична гаранция за клиента си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 24 секунди) Рейтинг: 21951 | Одобрение: 7171 А бабата на Черепа по кое време?   Ангелче https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума м
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР