Снимка БулфотоАмериканският проект за усвояване на Луната ще бъде открит

...
Снимка БулфотоАмериканският проект за усвояване на Луната ще бъде открит
Коментари Харесай

НАСА: Ще се върнем на Луната и ще останем там за дълго

Снимка Булфото

Американският план за асимилиране на Луната ще бъде открит за присъединяване за всички заинтригувани интернационалните сътрудници, заяви шефът на НАСА Джим Брайдънстайн, представен от международните организации и Българска телеграфна агенция.

Тази задача ще включва освен окололунната станция " Гейтуей ", само че и цялата инфраструктура, свързваща Земята с нейния натурален сателит. " Предвиждаме необятна и открита инфраструктура, която ще включва всички свързващи детайли сред Земята и Луната, дори и обитаеми модули на повърхността на Луната ", съобщи Брайдънстайн.

Директорът на американското галактическо ведомство посочи, че е доста значимо " допустимо най-бързото завръщане на Луната ", за което огромен принос се чака да има и частният бранш. Астронавти най-вероятно ще стъпят там през 2028 година. Преди това, през 2024 година, НАСА планува да прилуни безпилотен спускаем уред. Ведомството набира предложения за присъединяване от частния бранш, които би трябвало да бъдат подадени до 25 март. " Ние ще се завърнем на Луната, само че освен с цел да оставим нашите стъпки, а да останем задълго там ", съобщи Брайдънстайн

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР