Снимка: БулфотоАко се стигне до свикване на Велико народно събрание

...
Снимка: БулфотоАко се стигне до свикване на Велико народно събрание
Коментари Харесай

Марешки с радикално предложение за мандатите на президента и депутатите

Снимка: Булфото

Ако се стигне до привикване на Велико национално заседание и приемане на нова Конституция, то една от измененията би трябвало да бъде ограничение на мандатите на депутати, президент, министри, кметове. Това счита водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешкил написа Novini.bg.

" Един мандат е задоволителен, с цел да покажат дали могат да ръководят или не. В Народното събрание има хора с по три-четири мандата, без да са създали нищо действително за възстановяване живота на българите. Стоят си едни и същи с години, а България към момента е най-бедната в Европейски Съюз! ", разяснява той.

" Народът ти дава късмет да управляваш и вижда - ставаш, не ставаш. Ако ставаш, правиш положителни неща за хората, в случай че не ставаш – идва различен. А не да се окопават с десетилетия във властта и да се самозабравят! ", проучва още Марешки.

Тази заран министър председателят Бойко Борисов разгласи, че предлагането за промени в Конституция ще бъде импортирано през днешния ден. Той опроверга някои от интерпретациите, направени от политическите му съперници във връзка лансираната концепция за привикване на Велико национално заседание. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР