Снимка Булфото, архивПарламентът да обсъди утре ветото на президента върху

...
Снимка Булфото, архивПарламентът да обсъди утре ветото на президента върху
Коментари Харесай

Парламентът ще обсъди утре ветото на Радев върху дивото къмпингуване

Снимка Булфото, списък

Парламентът да разиска на следващия ден ветото на президента върху измененията в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, планува проектопрограмата на Народното събрание за тази седмица.

С промените се вкарват условия за краткотрайно разполагане на палатки, кемпери и каравани, както и административнонаказателна отговорност за тяхното нарушение, съобщи Българска телеграфна агенция.

В проектопрограмата на Народното събрание е и първото четене на промени в Закона за пътищата, свързани с действието на толсистемата, както и второто гласоподаване на промени в Закона за посевния и посадъчния материал.

Като първа точка в четвъртък се планува депутатите да обсъдят на второ четене промени в Закона за здравето, след което да продължат с първото четене на промени в Закона за рибарството и аквакултурите и с второто гласоподаване на промени в Закона за българските персонални документи.

Предвижда се в петък Народното събрание да прегледа на първо четене измененията в Изборния кодекс, с които се предлага анулация на машинното гласоподаване за локалните избори, както и промени в Закона за железопътния превоз. Предвиден е и парламентарен надзор.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР