Снимка Булфото, архивНе за всички кризата се оказа криза. Пандемията

...
Снимка Булфото, архивНе за всички кризата се оказа криза. Пандемията
Коментари Харесай

Пътнически самолети стават товарни заради пандемията

Снимка Булфото, списък

Не за всички рецесията се оказа рецесия. Пандемията с COVID-19 направи пътуването по въздух извънредно мъчно, само че пък докара до растеж на товарните полети в международен мащаб.

По данни на интернационалната асоциация за въздушен превоз електронните разплащания са се нараснали със 74%, предава Би Ти Ви.

80 на 100 от покупките в електронната търговия се транспортират по въздух. В България растежът за карго полетите е сред 10 и 15% за последната година.

Нарастването на товарните полети основава нуждата от ден на ден пътнически самолети да се преоборудват в товарни.

У нас делът на товарните полети също нараства в пандемията. В една компания всички товарни самолети са конвертирани от пътнически - вършат по 30-40 полета на нощ, като имат единствено по 25 минути от кацане да натоварят самолета и още веднъж да излетят.

„ Товарната авиация като процентно съответствие е 20% по отношение на пътническите транспорти – с изключение на багажа на пасажерите пътническите самолети возеха карго всичкото това карго идва на нашия гръб- той популярност Богу е здрав – работим за най-хубавите карго превозвачи в света. Имаме подготвеност с разпространяването на имунизациите нашите самолети са оборудвани и можем да докараме в България, до която и да е точка ваксини, които биха могли да оказват помощ “, споделя Константин Тасков, шеф „ Летателна употреба “.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР