Снимка Булфото, архивНационалният съвет на БСП и коалиционните партньори на

...
Снимка Булфото, архивНационалният съвет на БСП и коалиционните партньори на
Коментари Харесай

БСП ще продължи преговорите с „Има такъв народ“

Снимка Булфото, списък

Националният съвет на Българска социалистическа партия и съдружните сътрудници на парламентарната група взеха решение договарянията с „ ИТН “ да продължат.

Това заяви водачът на левицата Корнелия Нинова. Тя изрично отхвърли желаната й оставка на митинг пред " Позитано " 20. " Тези 60 души не съставляват членската маса на Българска социалистическа партия, която надвишават 80 хиляди души ", безапелационна бе Нинова.

" Обявяваме се, че желаеме да подсигуряваме сигурност на жителите и непоклатимост за България и ще поставим старания за сформиране на постоянен кабинет и работещ парламент. Нашата цел е Народното събрание и държавното управление да довършват цялостното разграждане на досегашния модел на ръководство ", съобщи водачът на партията.

Тя разгласи пет целта, които Българска социалистическа партия залага в политиките по сформиране на държавно управление.

Първият е обществената политика и политиката по качество на живот, която включва битка с неравенството и бедността, увеличение на приходите, включително преизчисляване на пенсиите и политика за младите и работещите хора. Вторият приоритет е опазването на здравето, промяна в опазването на здравето, която да подсигурява налично и качествено опазване на здравето и да извърши конституционното изискване за достъп до гратис опазване на здравето на българските жители.

" Третият приоритет е обучение, просвета и просвета. Четвъртият е бора с корупцията и качествена правосъдна промяна. Петият – възобновяване на стопанската система “, сподели още Нинова.

Тя за следващ път повтори, че няма да одобряват налагането на демократичен модел на ръководство, визирайки приватизацията на ББР и концесията на пътища. " Не сме съгласни с отдръпване на страната като главен регулатор и притежател на активи, които са от основно значение за националната сигурност на страната и за хората. – в частност приватизацията на ББР, концесиониране на пътища и така нататък Заявяваме желанието си Република Северна Македония да стане член на Европейския съюз, само че препотвърждаваме позицията си, че това не би трябвало да става за сметка на българския народен интерес и българската история “, уточни Корнелия Нинова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР