Снимка Булфото, архивМоторист се блъсна челно в ТИР. 35-годишен мъж

...
Снимка Булфото, архивМоторист се блъсна челно в ТИР. 35-годишен мъж
Коментари Харесай

Мотор се запали след челен удар в ТИР

Снимка Булфото, списък

Моторист се блъсна челно в ТИР. 35-годишен мъж е признат в болница в Пловдив по неотложност, откакто се блъска челно с мотора си в тир на пътя Девин - Кричим. Катастрофата става в неделя в ранния следобед, научи " ".

Мотористът от Панагюрище се движил в група с други мотори в посока Девин. Той е бил 3-ти или 4-ти в групата, преди него различен мотор от компанията е щял да се блъсне в камиона, само че се разминало на косъм. Пострадалият мъж навлиза с мотора си в насрещното платно преди завой и челно се блъска в тира, който поради заплахата от предходния мотор, понижил до прекаленост скоростта и съвсем е бил спрял, описаха очевидци. Мотористът изхвърча от удара и е потрошен - има тежки контузии на крака и в гръдния панер. Моторът пламва и 33-годишния водач на камиона го изгасява. Камионът е на компания от Кричим, транспортирал вода от Девин. 

За злополуката удостовери ст. комисар Николай Димов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Смолян. По случая е заведено досъдебно произвеждане. 

Много са се нараснали мотористите по пътищата, до момента в който правихме оглед на мястото, установихме двама мотористи на 30 година и на 36 година с нерегистрирани мотоциклети, сподели Димов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР