Снимка Булфото, архивДимитър Главчев напправи интересен коментар за скандалите около

...
Снимка Булфото, архивДимитър Главчев напправи интересен коментар за скандалите около
Коментари Харесай

Главчев, ГЕРБ: Много бизнесмени звънят на Борисов и той им помага

Снимка Булфото, списък

Димитър Главчев напправи забавен коментар за свадите към предприемачите Иван Ангелов и Светослав Илчовски, и сподели нещо прелюбопитно за Бойко Борисов. Михаил Миков и  Димитър Главчев  с принуда и половинчато разясниха скандалните изказвания на земеделеца  Светослав Илчовски  пред Мария Цънцарова по . Ако има нещо правилно - институциите да се задействат, да се създадат нужните инспекции. А другояче - на нито един от двамата няма да липсва това Народно заседание.

" Видяхте какво се случва - в случай че не беше тъжно, щеше да е смешно. Жалкото е, че едни избори костват най-малко 110 милиона. Ще има нови такива. Може да се съпостави с месечната добавка на пенсионерите. Едни избори ще я изядат за месец. Вярно, че демокрацията е скъпо наслаждение, само че в случай че това наподобява на либералност, здраве му кажете… Ако пренесеш площада в Народното събрание, не наподобява добре. Не знам за какво две от партиите не поеха отговорността да сформират държавно управление. Защо са ходили на избори? Нали гласоподавателите гласоподават за партиите да влязат в управлението… ", заяви  Димитър Главчев  от ГЕРБ.

Разбира се това е една от дежурните песни, които се припяват в народен ефир от всички доближени до властта, било то политици или анализатори. Мантрата " Отговорност " е неизменима част от всяко изявление - тя става мотив както за обвинявания, по този начин и за похвали, според от подтекста.

Миков обаче имаше друго пояснение за неналичието на болшинство в 45-тия парламент - отсъствието на лявото:

" Българска социалистическа партия е свита, а вътре в десницата има борба за власт. Битката у тях не е на идейна основа. Големият въпрос е размиването на лявото и дясното. Всички режисьори и кукловоди, които вадят нови и нови политически планове, би трябвало да си кажат, че това може да се задълбочи още при изискване мажоритарни бизнеси. Тези хора са от едрия бизнес, обичат да бабуват на партии, политици… В конкретики няма да вляза. Социолози интензивно вземат участие. Нещо ново се казва… Ето ви ".

" Нещо ново се споделя " беше мотив да се стартира и най-горещата тематика от последните няколко дни - Илчовски, Иван " Пилето ", " ГрадусГейт ", изказванията за  рекет , Мата Хари и златните кюлчета.

" Ако Илчовски е плащал, данъчните да се поинтересуват от кое място е взимал тези пари. Да се види в коя банка ги държи, да се откри всичко това, което се твърди. Не знам на кого и дали ги е давал, допустимо е ", уточни Миков.

" Това са бизнес връзки. Ако е корупция, има си органи. Трябва да се самосезират, в случай че това е по този начин ", уточни на собствен ред Главчев.

Трябва да се означи, че през днешния ден стана ясно, че прокуратурата е почнала инспекция по изказванията както на Илчовски, по този начин и на  Иван Ангелов . Дали ще се стигне до някъде обаче е въпрос без отговор. Главчев обаче е засегнат - Илчовски показал документи на Комисията, а те са единствено в ръцете на Манолова. Впрочем - това отвращение е навсякъде в ГЕРБ, защото през днешния ден бе повторено няколко пъти от разнообразни хора на Борисов.

" На никого не са предоставени тези документи. Никой не ги е виждал. (...) Не може да правиш панаир в Народното събрание. Всички процедури са по устав, не може да газиш с кални ботуши по него. Порнографски темперамент закупи. имало присъединяване на плеймейтки… тази жена не познавала нито Ангелов, нито премиера Борисов. Неудобно е… ", уточни Главчев.

" Абе, за цялата комисия ли е това предаване, бе? ", чу се възмутеният глас на Миков, който като че ли остана неусетен. Той искаше да разяснява здравната рецесия, демографските проблеми пред страната ни, които останали незабелязани от това Народно заседание.

Лека бавно обаче стартира да излиза наяве едно - хора звънят на премиера, а той... оказва помощ. И в това очевидно никой не вижда нищо неправилно.

" Много хора могат да му се обаждат ", съобщи Главчев и даже уточни, че е бил очевидец - звъняли му дори за избавителни интервенции, написа dunavmost.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР