Двама мъже са пострадали тежко при катастрофа на пътя София

...
Двама мъже са пострадали тежко при катастрофа на пътя София
Коментари Харесай

Двама тежко пострадали при катастрофа на пътя София-Варна

Двама мъже са потърпевши тежко при злополука на пътя София – Варна тази нощ, заяви представителят на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч Габриела Тодорова.

Инцидентът е станал към 00:00 часа в региона село Микре, съобщи кореспондентът на Българска телеграфна агенция Даниела Балабанова. Странично са се блъснали насрещно движещи се транспортни средства – лек автомобил с лидер 35-годишен от Ловеч, пътуващ в посока София-Варна, и лек автомобил, ръководен от 53-годишен мъж от с. Коевци, област Велико Търново, движещ се от Варна към София.

В резултат на конфликта тежко са потърпевши двамата водачи, които са откарани за лекуване в лечебни заведения в Ловеч и Плевен. И на двамата мъже са взети кръвни проби за химичен разбор за съществуване на алкохол и/или упойващи субстанции. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане и се обясняват аргументите за произшествието.

Това е втора злополука в този регион за последното денонощие. Вчера (22 май), към 14:45 часа, 66-годишен мъж при ръководство на лек автомобил е напуснал пътното платно и се е блъснал в железна тръба с прикрепени към нея пътни знаци, след което е последвал удар в стоманобетонен дирек на електропреносната мрежа. 

В резултат на пътния случай са потърпевши трима души от транспортното средство, като двама от тях са прегледани във филиала на незабавна здравна помощ в Угърчин и са освободени за домашно лекуване.  Шестдесет и осем годишна жена е настанена за лекуване в плевенска болница. Водачът е тестван за приложимост на алкохол, като тестът му е негативна. Съставен му е акт за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР