Снимка Булфото, архив69-годишният Ранко Илиев е издирван вече пети ден

...
Снимка Булфото, архив69-годишният Ранко Илиев е издирван вече пети ден
Коментари Харесай

Мъж изчезна край Шумен, пети ден го издирват в гората

Снимка Булфото, списък

69-годишният Ранко Илиев е търсен към този момент пети ден от жандармерия и специализирани полицейски сили към регионалната дирекция на полицията в Шумен. Претърсването е в гората над града, написа

Това оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.На терен е и следово куче с лидера си. Близки и родственици на възрастния шуменец също обхождат терените в гората, които тук-там са мощно пресечени.Мъжът се търси по молба на околните му. Той е в неопределеност от 2 ноември, когато се е отправил към гориста околност над кв. " Боян Българанов " в регионалния град. Бил е облечен с мрачно синьо яке и с бежово на цвят долнище на спортен екип. Носил е и кафява шапка с козирка.От ОД на Министерство на вътрешните работи - Шумен, умоляват всички, които имат информация за местонахождението на мъжа - да подадат сигнал на телефони 112, 054800588, или в най-близкото полицейско ръководство.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР