Снимка: Булфото, архивМного съм разочарован, имаме само една загуба от

...
Снимка: Булфото, архивМного съм разочарован, имаме само една загуба от
Коментари Харесай

Треньорът на Лудогорец: Много съм разочарован, имаме само една загуба от началото на сезона

Снимка: Булфото, списък

" Много съм отчаян, имаме единствено една загуба от началото на сезона ". Това съобщи след мача с Малмьо треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас. Той остана удовлетворен от играта на отбора, само че не и от резултата. Разградчани завоюваха против Малмьо с 2:1, само че отпадат от Шампионската лига. Наставникът показа, че срещата в Швеция се е оказала решаваща за изхода от този конфликт.

  " Поздравления за Малмьо, те са добър тим. След първия мач през днешния ден видяхме друг Лудогорец. Бяхме по-добри във етапите на играта. Поражението в Швеция се оказа решаващо. Днес излязохме да изправим вредите и направихме всичко, което можем. Вкарахме два гола, натиснахме противника, само че нямахме последния пас. Малмьо е първокласен противник и санкционират всяка една неточност. Победихме, само че не сме удовлетворени ", сподели литовецът. 

" Отборът ни е от 23-ма играчи, имаме задоволително положителни футболисти. Много съм отчаян, имаме единствено една загуба от началото на сезона. Имаме огромни упоритости, тези промени ще създадат тима по-добър. Сега ни трябват нови цели в Лига Европа и да израснем мач по мач. Имаме огромен почит към всеки един противник, нека имаме късмет идващия сезон ", добави треньорът.   

" Влизане в групите на Шампионска лига беше приоритет, само че, за жал, това няма да се случи този сезон. Феновете ни поддържаха, за което им благодаря. Доволен съм какъв брой хора пристигнаха. Не е краят на света това проваляне, ще опитаме да сложим усмивки на лицата на последователите в края на сезона ", заключи Дамбраускас. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР