Снимка: Бойко Борисов/ФейсбукПремиерът Бойко Борисов се срещна със здравния министър

...
Снимка: Бойко Борисов/ФейсбукПремиерът Бойко Борисов се срещна със здравния министър
Коментари Харесай

Борисов: Мангъров ми каза, че е 100% за ваксинирането. Публично го ваксинирайте

Снимка: Бойко Борисов/Фейсбук

Премиерът Бойко Борисов се срещна със здравния министър проф. Костадин Ангелов ден, откакто последният се имунизира против Ковид-19. Министърът разкри, че 699 души са напрравили същото като него. Той изясни, че най-вече имунизирани има в Пловдив, следван от София, Бургас и София - област.

Здравният министър разгласи, че няма данни някой да е показал странични реакции, оповестява " Нова телевизия ".

„ Съвсем леки болки в мястото на убождането. Този резултат е добър и демонстрира, че има реакция на организма ”, разясни проф. Ангелов.

Според премиера Бойко Борисов въведените в страната ограничения са били „ доста навремени, точни и оптимално щадящи свободата, правата и придвижването на хората ”.

„ Натискът върху интензивните отделения спадна. Огромната ни наслада е, че оздравелите са в пъти повече от новозаразените ”, акцентира министър-председателят.

Борисов уточни, че идва от ден на ден информация за имунизациите и по този начин здравните управляващи ще могат да изясняват за нея на хората.

„ Ще дойдат разнообразни ваксини, с цел да могат персоналните лекари да кажат при кого коя е най-подходяща. Тези, които дойдат до тогава, към 70-80 000, ще бъдат сложени на хората на първа линия и всички останали ”, сподели още министър председателят.   

„ Ще видите, че ще достигнем %, в този момент, когато виждат знаковите ни доктори, тези, които имат вяра в науката и медицината. Даже с Мангъров приказвах - и той ще се имунизира. И него го ваксинирайте обществено, тъй като ми сподели, че е 100% за имунизирането ”, прикани Борисов.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР