Снимка: АПИПредимно сухи са пътните настилки на територията на Варна

...
Снимка: АПИПредимно сухи са пътните настилки на територията на Варна
Коментари Харесай

Предимно сухи са пътните настилки във Варненско, видимостта е добра

Снимка: АПИ

Предимно сухи са пътните настилки на територията на Варна и региона, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна. Времето е ясно, без превалявания, видимостта е добра. Пътноподдържащите компании обработват рисковите сектори, където са вероятни заледявания поради ниските утринни температури.  

Трафикът по направленията за София, Добрич и Бургас се реализира без натоварване. По двете автомагистрали „ Хемус и „ Черно море “ няма въведени ограничавания за придвижване на моторни транспортни средства. Трафикът в сектора Кранево – Варна при км 83+100 е стеснен за придвижване на моторни транспортни средства над 10 тона, обходният маршрут е през Кичево и Оброчище. Движението по път I-9 в сектора Обзор – Слънчев бряг от км 180+000 до км 202+000 се реализира с нараснало внимание заради частични ремонтни действия на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.

По направлението Варна – Бургас в региона на село Баня от км 183+920 до км 184+595 трафикът се реализира при притеснение на едното платно за придвижване заради ремонт на улук. Работния сектор е върху едната пътна лента с дължина до 50 м. Скоростта на придвижване се лимитирана до 50 км/ч. В посока курортните комплекси не престават ремонтните действия по част от пътя, като придвижването се реализира в двете посоки в едното платно в сектора от Резиденция „ Евксиноград “ до курорта „ Св. Св. Константин и Елена “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР