Снежната вълна се усети навсякъде в северното полукълбо, като на

...
Снежната вълна се усети навсякъде в северното полукълбо, като на
Коментари Харесай

Безопасно ли е кафето със сняг на Рийз Уидърспун

Снежната вълна се усети на всички места в северното полукълбо, като тук-там се стигна и до бедствено състояние. Не такава е обстановката към дома на Рийз Уидърспун в Тенеси - тя реши да употребява снега по много забавен метод.
 Рийз Уидърспун и Дженифър Гарнър - свързани откровено и вечно
Какво свързва откровено и вечно Рийз Уидърспун и Дженифър Гарнър

При това по холивудски

47-годишната актриса от " Професия русокоска " си подготви кафе напитка, като загреба с чаши свеж сняг от вън. Snow Salt Chococinno включва още шоколадов сироп и солен карамел, както и готово студено кафе.

Рийз разгласява видео с приготвянето му в профила си в TikTok, което досега е гледано повече от 5 милиона пъти. И доста хора са възмутени от това, че актрисата " популяризира " ястие на сняг.

Snow days were made for Chococinnos

Самата Уидърспун отговори на възмущението, като пусна ново видео. " Много хора споделиха, че снегът е замърсен. Така че излязохме и взехме сняг от задния двор, след което го стопихме в микровълновата и е чист. Какво неприятно има в това? Не би трябвало ли да хапвам сняг ", пита тя.
Replying to @Mel
Ето и отговорът съгласно учените. Не е безвредно да се яде от първия паднал сняг или първите няколко насъбрани сантиметра. Причината е, че снежинките са поели замърсяванията от въздуха, преди да паднат на земята. В по-късен стадий на снеговалежа въздухът към този момент е чист, както и снегът.
 Снимка 644653

Професорът по токсикологична екология от университета Орегон Стейси Симонич дава и още няколко съвета пред Военновъздушни сили. Хапването на сняг е релативно безвредно, в случай че сме отвън огромно обитаемо място, а през снега не са минавали хора и животни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР