Ще направим всичко възможно да няма практики, които да пречат

...
Ще направим всичко възможно да няма практики, които да пречат
Коментари Харесай

За Главчев решението за частната детска болница е абсолютно зако...

Ще създадем всичко допустимо да няма практики, които да пречат на честността на изборите. Всичко, което по закон ни е вменено, ще бъде направено. Това сподели служебният министър председател Димитър Главчев пред публицисти след честванията пред паметника на Незнайния боец в столицата по случай 6 май - Деня на храбростта и празник на Българската войска.  

Главчев изясни, че главната задача на служебния кабинет е да има почтени и транспарантни избори. „ Работим с Централна изборна комисия синхронизирано в тази тенденция. Всяка седмица групирам виновните министри за изборите и получавам от тях информация. Към момента се оправяме със периодите въпреки и да са съкратени ", добави Главчев. " Ако имаше сигнали, щяхте да видите и нашите дейности ", разяснява служебният министър председател за сигнали за пазаруване на гласове, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

Димитър Главчев увери, че е в непрекъсната връзка с всички министри, виновни по тематиката.

 

Относно за „ Многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Мама и аз “ служебният министър председател сподели:

 

„ Всичко е безусловно законосъобразно, нямаме никакви терзания по отношение на законосъобразността на решението, което сме взели, единствено че в обществото излязоха обстоятелства, които нямаше от кое място да знаем и незабавно реагирахме ".

Относно сигнала до ДАНС по случая с болница за интензивно лекуване „ Мама и аз “, Главчев сподели, че той ще бъде подаден още на следващия ден до ДАНС и до прокуратурата. Главчев сподели, че чака отчет и от Министерството на здравеопазването. Премиерът акцентира, че има висок почит към българските медици и всички, които са в бранша. „ Нямам никакво подозрение, че в болничното заведение в Плевен се извършват най-високите професионални стандарти, а какво ще излезе от сигналите, дано да изчакаме ".

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР