Смятам, че нашата патриотична коалиция - Воля и НФСБ ще

...
Смятам, че нашата патриотична коалиция - Воля и НФСБ ще
Коментари Харесай

Елена Пешева: Г-н Марешки 30 години работи за обществото

" Смятам, че нашата патриотична коалиция - " Воля " и НФСБ ще бъде изненадата на тези избори. Не единствено в Пловдив, а в цялата страна ". Това съобщи в ефира на " Делници " депутатът от Политическа партия " Воля " Елена Пешева.

" Изключително съм радостна от обстоятелството, че господин Марешки съумя да сплоти патриотичния избор ", добави още тя.

" Това беше негова концепция още преди години. Може би тъкмо в този момент е пристигнал момента ", изрази своята убеденост депутатката.

" Той е отворен към безусловно всички, които се усещат патриоти и други обединения, които желаят да се причислят към нас ", разяснява Пешева.

" Смятам, че за политиците е извънредно значимо в подобен миг, в който страната се намира в икономическа и здравна рецесия, всеки да загърби егото си и да се обединят в името на добруването на българските жители ", изрази своята убеденост депутатът.

" В момента обстановката е извънредно тежка, поради рецесията с ковид. Много бизнеси закъсаха, не се получава задоволително подкрепяне от страната. Ние от " Воля " постоянно сме били извънредно поредни в тези години в Народното събрание и сме показвали с дейности. Г-н Марешки 30 години работи за това хората да живеят по-добре в две направление. Едното - посредством неговите аптеки, другото - посредством бензиностанциите ", приключи Елена Пешева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР