Смята се, че срещата с всяко животно е знак, който

...
Смята се, че срещата с всяко животно е знак, който
Коментари Харесай

Срещата с тези животни е съдбовна! Вижте какво да очаквате

Смята се, че срещата с всяко животно е знак, който ориста ни изпраща, задоволително е единствено да го разбираем, с цел да разберем какво би трябвало да предприемем и какво да заобикаляме. Когато да вземем за пример видите паяк на открито, това е предвестител на ново другарство или на среща със остарял другар, от който ще получите скъпа информация.

Срещнете ли котка, която се появява пред вас изведнъж, това значи, че би трябвало да се вслушате във вътрешния си глас по отношение на значимо решение, което се пробвате да вземете от известно време. Смята се, че котката е знак на интуицията. Бялата котка символизира триумф в любовта, рижавата котка е знак, че би трябвало да наблегнете на духовността, а черната - че шансът е на път да ви напусне.

 Котка

Ако наоколо до вас прелети сова, това е доста съществено предизвестие. Трябва добре да помислите, преди да предприемете това, което от известно време се пробвате. Совата предизвестява, че би трябвало да прецените вярно всички плюсове и минуси на решението си и тогава да предприемате дейности.

Враната се е считала епохи наред за обвързвана с черната магия, само че в действителност враните постоянно са символизирали истината. Ако пред вас прелети гарга, това значи, че в най-скоро време ще разберете истината за човек, който ви е непосредствен, само че е направил нещо неточно по отношение на вас, без да знаете. Древните мъдреци са считали, че когато види гарга, човек е подготвен да одобри истината такава, каквато е.

 Врана

Срещата с елен е ужасно прекарване - в случай че даже за момент да мернете в гората това красиво горско животно, това е знак, че ви предстоят съществени компликации, които с лекост ще преодолеете. Това е знак за вяра и символизира триумфи в региона, в която смятате, че сега сте зациклили.

 Заек

Дивият заек е знак за шанс - в случай че пред вас притича зайче, това е знак, че ви следва огромен триумф, за какъвто не сте смеели даже да мечтаете. Срещата с гущер е знак, че това, с което сте се заели в последно време, ще се увенчае с триумф, макар че преди този момент ще има известни пречки.

 Змия

Ако змия пресече пътя ви, това е увещание за обстоятелството, че би трябвало да се организирате и да насочите вярно силата си, защото не сте наясно със личните си благоприятни условия и се подценявате.

 Калинка

Видите ли водно конче пред лицето си, това е метод да бъдете подсетени, че би трябвало да проявявате повече мъдрост при взимането на значими решения.

Ако върху ръката ви кацне калинка, това е прелестен знак и значи, че ще съумеете да се справите с неприятностите, които в последно време са ви връхлетели. Това е знак, че ви чакат промени, които ще решат проблемите ви.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР