Смътна тревога обзе зрителите на Звездите в нас, след като

...
Смътна тревога обзе зрителите на Звездите в нас, след като
Коментари Харесай

Смътна тревога в Звездите в нас: Игнатова аут, болна ли е ...

Смътна паника обзе феновете на " Звездите в нас ", откакто не видяха нощес любимката си Мария Игнатова на екран. " Тази вечер ще повеждам самичък, Мария е болна ", разгласи сътрудникът й Ненчо Балабанов на старта на предаването. Фенове на актрисата обаче се запитаха дали повода не е скрита по-надълбоко и няма връзка с нейна препирня с продуцента на предаването Маги Халваджиян.

Иначе първият четвъртфинал на музикалното риалити мина под със страховит и блестящ театър. От този стадий на надпреварата до финала решението кои тимове не престават напред и кои се разделят със звездната сцена е в ръцете само на публиката в студиото. Със специфичен QR код почитателите на предаването избраха първите пет тима, които феновете ще могат да гледат на полуфинала на имитаторската конкуренция. Звездното жури има право да дава своите мнения и да насочва публиката след всяко осъществяване, само че няма право да гласоподава на финала на епизода.

На сцената водещият Ненчо Балабанов посрещна седемте тима, които доближиха до този кръг на надпреварата, а на финала звездното жури разгласи и кой е осмият тим, който се връща в конкуренцията. Дони, ТИТА, Софи Маринова и Виктор Калев бяха единомислещи в решението си да върнат тим „ Лили Иванова “, който отпадна по тяхно решение още в първото шоу за сезона.

 
Отборите „ Лейди Гага “, „ Елвис Пресли “, „ Софи Маринова “, „ Елтън Джон “, „ Бруно Марс “, „ Селин Дион “, „ Веселин Маринов “ и „ Лили Иванова “ се изправиха в решаваща борба един против различен. Със страхотни осъществявания, артистични умения и голям гений те изправиха публиката пред извънредно сложен избор. „ Публиката е взела най-правилното решение и ние сме сигурни в това “, показа Софи Маринова секунди преди водещият на формата да разгласи резултатите.

Напред към полуфиналите продължиха тимовете „ Селин Дион “, „ Елтън Джон “, „ Бруно Марс “, „ Лили Иванова “ и „ Веселин Маринов “. По думите на журито всички тези участници бяха съумели да покажат още нещо на под прожекторите, да доусъвършенстват театралното си държание и певческия си гений и да надградят имитацията на идолите си. Петнадесетте реализатори ще се изправят още веднъж едни против други в първия полуфинал, в края на който всеки от тимовете ще изпрати на финала по един собствен представител, определен още веднъж от публиката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР