Слушали сме много за важността на правилното хранене и здравословния

...
Слушали сме много за важността на правилното хранене и здравословния
Коментари Харесай

Как изглежда момче, чиято майка е пушила през цялата бременност

Слушали сме доста за значимостта на вярното хранене и здравословния метод на живот.От самото детство вкъщи и в учебно заведение ни се приказва за заплахите от тютюнопушенето и алкохола. Затова доста от нас следват най-простите правила, с цел да запазят младостта и хубостта, както и да се грижат за здравето си.

Въпреки това, не всеки е угрижен за здравето си, мнозина имат изцяло разнообразни цели в живота.

Жена от Виетнам да вземем за пример от дълго време е върл пушач. Започва да пуши на 14 години, дамата пушела по няколко кутии цигари дневно. Тя не мислела за следствията и въобще не помисляла да се откаже от този неприятен табиет. Но когато забременяла, дамата решила да откаже пушенето.

За страдание обаче устоя единствено седмица и макар предизвестието на лекарите, виетнанмката траяла да пуши. Без да се замисля за здравето на бебето.

Когато синът й се родил, на пръв взор бил изцяло здрав, само че след известно време почнали да се появяват проблеми. Детето било толкоз привикнало с цигарения пушек, че било мощно привлечено от тази миризма.

Щом достигнало съзнателна възраст, момчето почнало да пуши, даже повече от майка си. Изипитвало огромна потребност от цигари и тютюнев пушек. Но от самото си раждането той имал слаби бели дробове и неприятният табиет единствено влошил здравето му.

 момче диша през кислороден уред

Сега той може да диша пълноценно единствено посредством кислороден уред. Без тази акомодация той просто не може да оцелее.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР