Служителите на Националната паркова служба във вторник идентифицираха бяса като

...
Служителите на Националната паркова служба във вторник идентифицираха бяса като
Коментари Харесай

Длъжностни лица идентифицираха възможна причина за мъртвите лисици и „странното поведение на дивите животни“ в националния парк на Аризона

Служителите на Националната паркова работа във вторник идентифицираха бяса като допустима причина за „ странното държание на дивите животни “ и мъртвите лисици в Националния парк Сагуаро в Аризона.

Също по този начин беше обявено за случай с рис, ухапал клиент на парка, споделиха управляващите. Персоналът на парка към момента не е намерил трупове на животни за тестване, с цел да дефинира повода за болестта при животните.

Длъжностните лица приканиха посетителите да уведомят личния състав на парка и неотложно да потърсят здравна помощ, в случай че са имали физически контакт с животно.

Бясът визира всички типове бозайници, съгласно Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати. Това е необичайност при хората, като единствено един до три случая се оповестяват годишно в Съединени американски щати, съгласно CDC, само че към 60 000 американци получават профилактика след излагане всяка година, с цел да предотвратят зараза.

Повече от 90% от случаите на бяс в Съединени американски щати се срещат измежду дивите животни, като миещи мечки, скунксове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР