Служебният вътрешен министър Бойко Рашков ще пусне сигнал до прокуратурата

...
Служебният вътрешен министър Бойко Рашков ще пусне сигнал до прокуратурата
Коментари Харесай

Бойко Борисов заплашвал бизнесмен, че жена му и децата му няма да разберат дали не ядат неговото месо

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков ще пусне сигнал до прокуратурата за закононарушения, осъществени от някогашния министър председател и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов. В предаването " ЕвроДикоФ " по телевизия " Евроком " Рашков увери, че това ще стане до края на идната работна седмица.

" Днес дойде при мен един човек, който ми заяви такива ужасяващи неща, че аз не знам къде живеем, в каква страна живеем или сме живели. Просто не мога да си обясня. Ще ви кажа какво ми цитира този човек. Нещо ужасяващо е: по какъв начин му е било казано, че жена му и децата му няма да схванат дали не ядат неговото месо ", цитира източника си Рашков.

Служебният вътрешен министър е получил този сигнал в кабинета си през днешния ден и счита да го подаде в прокуратурата.

" Искам да изчакам представителите на някогашния министър председател Бойко Борисов. И той се е изказал и приказва за плод-зеленчук в неговия характерен извънредно образован жанр - за мисирки и тулупи. Той към този момент няма думата и няма да се съобразя с тях ", добави Рашков.

" Не са направени опити за заличаване на доказателства. Физически са унищожавани материали, събирани до образуването на това държавно управление, които материали са резултати на СРС. Този факт би трябвало да приказва задоволително доста за българския народ ", изясни Рашков във връзка абсурда с подслушванията.

" Премиерът от Банкя сподели, че няма по какъв начин да не може да се откри дали има или няма употребявани СРС-та във връзка с политици, тъй като тези механически средства оставят следи. Очевидно Борисов не е наясно с механизма. Нека да кажем, че ние двамата с теб (бе. ред. обръщайки се към водещия на предаването Сашо Диков) сме на работа. Непосредствено да се слуша и нашият диалог, това се възприема слухово и в случай че намерят за належащо, може да го отразят някъде ", изясни министърът на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР