Огромна поп звезда случайно потвърди“, че е една от знаменитостите,

...
Огромна поп звезда случайно потвърди“, че е една от знаменитостите,
Коментари Харесай

Огромна поп звезда случайно „потвърди“, че участва в новото Netflix шоу на Холи Уилоуби и Беър Грилс

Огромна поп звезда инцидентно „ удостовери “, че е една от звездите, участващи в новия Netflix на Холи Уилоуби и Беър Грилс шоу.

Миналата седмица беше разкрито, че Spice Girl Mel B явно е била сграбчена за звезда в Bear Hunt, приключенско шоу за няколко милиона паунда, водено от Холи и Беър, което ще бъде излъчено по стрийминг колоса идващия година.

Твърди се, че 48-годишната, която е известна с бърборенето си, е споделила на другари, че се е записала в шоуто – за което съгласно известията той получава шестцифрена сума – с цел да помогне за заплащането за обилната й женитба с фризьора Рори Макфий, която би трябвало да се организира в катедралата Сейнт Пол.

Други клюки за състезатели са основният арбитър на Strictly Come Dancing Шърли Балас, моделът Леоми Андерсън, звездата от The Saturdays Уна Хийли и някогашен ас по ръгби Дани Сиприани. Съобщава се, че някогашната звезда на Little Mix Джеси Нелсън също е в състава, само че се счита, че тя няма да взе участие в шоуто, защото нейните хора н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР