Служебният министър на МВР Бойко Рашков не отговаря на изискванията

...
Служебният министър на МВР Бойко Рашков не отговаря на изискванията
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Партиите на протеста трябва да направят правителство

Служебният министър на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков не дава отговор на условията за основен прокурор, по тази причина няма потребност да се разисква този въпрос. Той приказва доста пламенно, само че добре е и да работи толкоз пламенно. Получаваме сигнали от наши членове, че ГЕРБ и Движение за права и свободи към този момент купуват гласове.

Това съобщи водачът на ДСБ Атанас Атанасов по Българска национална телевизия. Партиите на митинга преследваме задачата да имаме болшинство за сформиране на държавно управление, да не подвластен от други партии. Нищо че има европейско по футбол, българските жители би трябвало да осъзнаят, че тази избори са доста значими, акцентира той.

Демократична България си е сложила за цел да изпревари Българска социалистическа партия. Но - в случай че протестните партии нямаме болшинство, би трябвало да съставим държавно управление и да го сложим на масата. Който желае, да го поддържа. Ако народните представители от Движение за права и свободи желаят, дано го поддържат. Непоисканата поддръжка от време на време е доста скъпа, изясни Атанасов.

Това, което видях в мрежата, са записи от камери в заведение, дано тези, които са били там, да изясняват. Нямам визия за какво са били там тези хора, разяснява водачът на ДСБ във връзка появилия се запис с някогашния началник на митниците Петко Петков, който дава книжен плик на президентския консултант Пламен Узунов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР