Служебният кабинет демонстрира желание за постоянна комуникация с медиите. Постоянно

...
Служебният кабинет демонстрира желание за постоянна комуникация с медиите. Постоянно
Коментари Харесай

Доц. Стойчо Стоев: Твърде много политика в служебния кабинет

Служебният кабинет показва предпочитание за непрекъсната връзка с медиите. Постоянно се установи какви разкрития имат, а крайната цел е гласоподавателите да са уверени, че страшни злоупотреби са вършени през последните години. Това съобщи във връзка доклада на служебния кабинет социологът доцент Стойчо Стойчев.

" Това не са инспектори, тези изявления остават единствено политически. Като жители би трябвало да знаем, че част от служебното държавно управление има политическо минало зад себе си ", разяснява още той министрите.

" В политиката се работи за публичното мнение, а хората харесват стила на служебното държавно управление. Съвсем обикновено е да има утвърждение ", разкри политологът Първан Симеонов.

" Партийната " метла " се прави с задачата, назначените хора да останат. Това значи, че президентът има желание да има въздействие в изпълнителната власт ", счита доцент Стойчев.

" Президентът носи голяма отговорност за ресорите. Това не е кабинет на националното единение ", сподели социологът.

" Борисов беше издигнал гъвкавостта в нов жанр, а в този момент му наподобява че всичко е в безпорядък ", изясни Симеонов.

" Организацията на изборите би трябвало да върви по формулировка, а не да я обсъждаме ", приключи Първан Симеонов по тематиката за предварителния избор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР