Служебният кабинет да не се занимава с бюджета. Това заяви

...
Служебният кабинет да не се занимава с бюджета. Това заяви
Коментари Харесай

Нинова шокирана от министър! Кого обвини

Служебният кабинет да не се занимава с бюджета. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция в централата на партията.

" Вчера министърът на финансите даде конференция, че ни чака апокалипсис. Г-жа Велкова беше заместник-министър на Асен Василев, с нея сме прекарали повече часове в подготовка на бюджета в сравнение с с Асен Василев ", сподели Корнелия Нинова. Тя добави, че Велкова е подписала този бюджет и ги е уверила, че няма мотив за терзание и акцентира, че за Българска социалистическа партия е прекомерно изненадваща сегашната й позиция. " Каква е разликата да бъдеш заместник-министър в постоянно и в служебно държавно управление ", попита Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия акцентира, че България е първа по растеж на промишлено произвеждане и четвърта по напредък на Брутният вътрешен продукт от 27 страни по данни на ЕСИ. " Оставихме постоянна стопанска система ", безапелационна е тя.

По думите й съзнателно се основават суматоха и страхове измежду народа, който така и така е задоволително изплашен. " Връщат финансовия и икономическия модел „ Симеон Дянков — Бойко Борисов ", счита тя. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР