Служебният автомобил фолксваген на техническия директор в БФС Георги Иванов-Гонзо

...
Служебният автомобил фолксваген на техническия директор в БФС Георги Иванов-Гонзо
Коментари Харесай

Хванаха Гонзо в крачка

Служебният автомобил фолксваген на техническия шеф в БФС Георги Иванов-Гонзо бе вдигнат от " паяк ". Репатракът бил извикан от недоволни жители поради погрешно паркиране в столичния квартал " Манастирски ливади ". Случката е от вторник вечерта в Деня на влюбените Св. Валентин.

Кадри от нарушаването се появиха във фейсбук групата " Заедно за Манастирски ливади-Запад ". На фотосите, оповестени от потребителка, се вижда по какъв начин черната лека кола препречва част от улицата. На това място даже има сложени и ограничаващи колчета. Автомобилът е с прибрани странични огледала, само че все пак заема половината от платното за придвижване.

Малко по-късно от други фотоси излиза наяве, че погрешно паркираният автомобил към този момент е качен на репатрак и се запътва към углавен паркинг в столицата.

" Бих се обзаложил от кой тим е водачът на паяка ", майтапи се различен консуматор. " България Днес " се свърза с Георги Иванов, който удостовери, че колата е негова и той е направил нарушаването. Гонзо обаче се оплака от неналичието на задоволително паркоместа в региона.

" Проблемът с паркоместата е доста огромен, само че никой не прави нищо по въпроса. Вечер просто нямаше свободни такива. Как да се прибера вкъщи? 20 минути съм обикалял из квартала. Накрая паркирам, където намеря. Не може там да има 200 жилището и единствено 20 места за паркиране ", възнегодува някогашният голмайстор на " Левски " и националния тим по футбол.

" Хората си нямат друга работа, а ми снимат колата! Не съм спрял там преднамерено, с цел да преча на някого. Ако съм паркирал, да речем, в мола на място за инвалиди, тогава да ме подлагат на критика. Платих си санкцията, върнаха ми автомобила ", призна още Гонзо.

Оказва се, че колата е зачислена към Българския футболен съюз и е дадена за служебно прилагане на Иванов. Докато беше шеф в " Левски ", Гонзо управляваше длъжностен първокласен черен мерцедес. Любимият му персонален автомобил пък е огромен джип тойота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР