Служебните министри се държат не като управленци, а като ударна

...
Служебните министри се държат не като управленци, а като ударна
Коментари Харесай

Нанков: Служебната власт ще спре строителството на „Хемус“

" Служебните министри се държат не като управленци, а като ударна група ревизори в предизборния щаб на Румен Радев. Единствената им задача е да манипулират публичното мнение посредством съчетание на полуистини и откровени неистини. Днес министърът на стопанската система разигра спектакъл с преднамерено източен язовир край Ловеч – локалните хора се кълнат, че преди две седмици водоемът е бил цялостен ".

Това написа в профила си във Facebook някогашният районен министър Николай Нанков.

" Преди няколко дни районната министърка обърка мястото, откъдето би трябвало да минава част от трасето на автомагистрала „ Хемус “ с площадка за паркиране на тежка техника. За да внуши, че милиони са потънали безследно. Не, не са, г-жо министър! Ако в действителност толкоз разбирахте от капиталовия развой, нямаше да обяснявате, че подготовката на плановете лишава 4-5 години – в случай че беше по този начин, нищо нямаше да е издигнато. А и с огромно удивление оня ден разбрахте, че за този сектор има подготвен механически план. Причината за забавянето е във вашия двор – бездейства другояче работеща и способена администрация, виновна за отчуждителните процедури. Тя е под управлението на някогашния ви зам.-министър, който вместо да ръководи тези процеси, ръководи митингите в страната!

За страдание, през днешния ден районната министърка индиректно удостовери едно мое безпокойство – че с дейностите и безддействията си служебната власт на процедура ще спре строителството на автомагистрала „ Хемус “. Аутобанът, толкоз дълго чакан от цяла Северна България, няма да е подготвен през 2024 година И за това няма по какъв начин да обвинят ГЕРБ! ", добавя Нанков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР