Служебен автомобил паркира във витрината на магазин за автооборудване на

...
Служебен автомобил паркира във витрината на магазин за автооборудване на
Коментари Харесай

Яма на пловдивски булевард изстреля "Рено" във витрината на лъскава сграда

Служебен автомобил паркира във витрината на магазин за автооборудване на пловдивския бул. " Кукленско шосе ". Реното се движело по булеварда, само че попадайки в ямата на шосето, водачът изгубил надзор над автомобила, навил кормилото и прелетял през градинката през постройката на RT Consult.

Приземил се във витрината на партера, като разрушил огромното стъкло, написа trafficnews.bg.


Водачът се е отървал единствено с уплах, без съществени контузии. " Ударът беше толкоз мощен, че цялата постройка се разтръси. Минута по-рано от там е минал един от общите служащи. Можеше да стане огромно злощастие " разясняват чиновници на компанията.


Ямата била там от много време и доста коли са потърпевши, пукайки гума. Асфалтът е в отчайващо положение и се нуждае незабавно от главен ремонт. Подобни клопки има по цялото продължение на булеварда.


До месец би трябвало да започва ремонтът на бул. „ Кукленско шосе”. Реконструкцията ще обхване булеварда от пресечката към „ Даме Груев” до табелата на града, която е малко след Митницата.


Ремонтът би трябвало да продължи 110 дни и ще коства 5,9 млн. лв., а реализатори ще са „ Пътища Пловдив” и „ Транс консулт – 22”. Движението няма да се затваря напълно, като колите ще се движат в едно платно, до момента в който тече ремонта на другото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР