Службата за сигурност на Украйна задържа руски танкер на пристанището

...
Службата за сигурност на Украйна задържа руски танкер на пристанището
Коментари Харесай

Украйна задържа руски танкер в Измаил

Службата за сигурност на Украйна задържа съветски танкер на пристанището в Измаил.
 Европейски Съюз наложи наказания против 8 съветски военни поради случая в Керченския проток  Путин за случая в Керченския проток: Провокация, проведена от Порошенко, с цел да стане отново президент  23-ма украински моряци са в плен в Керч, трима са в болница
За задържането оповестиха от пресслужбата на Службата, представени от украинските медии. Причината е хипотетично присъединяване на танкера при случая в Керченския пролив, при който съветските управляващи задържаха три украински кораба и техните екипажи. 

Според Службата за сигурност арестуваният танкер носи името NIKA SPIRIT. Съгласно данните на интернационалната осведомителна система EQUASIS танкерът е разпознат като NEYMA, който е бил употребен за затваряне на Керченския пролив и блокиране на украинските кораби в региона. 

Танкерът е претърсен и от него са конфискувани документи, бортови дневници и записи от договарянията по радиото по време на случая предходната есен. Разпитани са и членовете на екипажа. Според ССУ целият танкер е материално доказателство и по тази причина би трябвало да бъде арестуван. 

От съветското външно министерство разясниха, че се обясняват събитията към задържането на танкера. 

" Ако става въпрос за залавянето на руснаци, които са държани като заложници, това ще бъде квалифицирано като най-грубо нарушаване на интернационалните права, като следствията няма да се забавят ", оповестиха от ведомството пред РИА Новости. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР