Случаят – това е псевдоним на Съдбата, когато тя не

...
Случаят – това е псевдоним на Съдбата, когато тя не
Коментари Харесай

Случайни събития няма

Случаят – това е псевдоним на Съдбата, когато тя не желае да се подпише с името си.

Вселената има доста невероятни способи да свързва хората. В търсене на подобаващ дом, работа или сътрудник в живота, доста от тях изминават дълги дистанции. А в това време зад кулисите на международната сцена нещо основава за нас съвършени връзки…

Случайни събития няма. Съвпаденията – това са събития, чийто основател е Съдбата, която не желае да се обявява. В проектите й казусът не играе никаква роля. Всичко, което се появява в живота ни – е резултат от нашите планове и проекти.

Когато се стремите да извършите желанията на сърцето си, знайте, че Вселената знае всичките ви планове. Тя провежда събитията в живота ви. Всяко ваше уверено желание се записва в Големия указател. Изберете своя път, определете посоката си. Направете сами всичко съгласно силите си, без напрежение и суетност, и оставете детайлностите на Съдбата.

Когато човек прави всичко допустимо, с цел да извършва своите планове, а по-късно разчита на помощта на рационална невидима мощ, осъществя велики събития. Молете се, планирайте, настройвайте се и правете всичко, което можете … и по-късно оставете събитията да вървят по своя личен ход – способността ви да се успокоите е толкоз значима, колкото и молитвата.

Всеки човек, който срещнете по пътя – е артист в сюжета, написан от вас. Вашата грижа е единствено една – непрестанно да подобрявате сюжета, с цел да може да се получи добър филм. Отговорността за режисурата на кино лентата е единствено ваша.

източник: bradva.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР