Словак ще се бори за титулярното място в атаката на

...
Словак ще се бори за титулярното място в атаката на
Коментари Харесай

Левски взема словак за заместник на Робърта

Словак ще се бори за титулярното място в офанзивата на Левски, в случай че Найджъл Робърта бъде продаден. Както е известно, на " Герена " водят договаряния с Динамо (Загреб) и Партизан за звездата си в офанзива. Очаква се до края на идната седмица да стане ясно дали нидерландецът ще остане напролет в тима или не.

Треньорът Славиша Стоянович обаче не си губи времето и към този момент има подготвен вид за трансфер. Става въпрос за таран от Словакия, който е бил склонен да пристигна на " Герена " при изискванията, които са му били показани.

" Сините " са близо и до привършване на договарянията за бек от Хърватия, който би трябвало да закрепи дясната зона на защитата. Там през есента много страдания изпитваше Ивайло Найденов. От " Герена " напълно са се насочили към играчи с паспорти от Европейски Съюз. Причината е, че тези които не имат такива, имат компликации с издаването на работна виза. Голяма спънка се оказват и пътуванията в чужбина, което в предишното не бе проблем. Сега обаче играчите са застрашени с карантина поради пандемията от ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР