Сливен. Серия от кражби са разкрити от криминалисти на участъка

...
Сливен. Серия от кражби са разкрити от криминалисти на участъка
Коментари Харесай

Серия от кражби са разкрити от криминалисти на участъка в Градец

Сливен. Серия от обири са разкрити от криминалисти на сектора в Градец. Това оповестиха от ОДМВР - Сливен . Криминалистите на сектор „ Градец “ стартират работа по случая на 15 ноември, след получени сигнали за три взломни обири, осъществени предната вечер от разнообразни места в селото.

Заявени са обири на принадлежности от частен парцел, както и пари от аптека и пощенската станция в селото. Входните порти на обектите са били взломени.
Предприети са незабавни издирвателни и процесуално-следствени дейности като до края на деня полицейските чиновници са имали насоки по следствието. На 16 ноември след свършена огромна по размер работа причинителят е открит. Той е престъпно проявен мъж на 23 години от същото село. Задържан е с полицейска мярка за период от 24 часа. В хода на полицейските дейности инкриминираните движимости са открити заровени наоколо до частен парцел. Те са конфискувани и приобщени към досъдебното произвеждане.
По време на следствието полицейските чиновници са намерили и други движимости, обект на обири, работата по които продължава.

От началото на 2021 година полицейските чиновници от сектор „ Градец “ са разкрили 122 закононарушения от декларирани 159. Патрулните екипи се отзовават на ежедневни сигнали за нарушение на публичния ред и нощната тишина, като от началото на годината са конфискувани 24 музикални уредби.

Участък „ Градец “ към районно управление (на МВР) - Котел обслужва селата Градец, Жеравна, Мокрен, Пъдарево, Седларево, Катунище, Медвен и Нейково с население малко над 10 000 души, като единствено в село Градец те са 5400. За обезпечаване на публичния ред и противопоставяне на битовата престъпност в този регион се грижат 11 полицейски чиновници
Ежедневно се реализира надзор по пътна сигурност, обходи денем и през нощта на обитаемоте места. Извършват се интервенции по запазване на горския фонд и селскостопанската продукция.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР