Следвайте щастието си и Вселената ще ви отвори врати там,

...
Следвайте щастието си и Вселената ще ви отвори врати там,
Коментари Харесай

Законите на привличането: Трите главни „Никога“

 gor „ Следвайте щастието си и Вселената ще ви отвори порти там, където преди е имало единствено стени “. Джоузеф Камбъл *

Трите основни „ Никога “

1. Никога не се оплаквайте от заболявания, с изключение на на лекаря. Човек, който непрекъснато се оплаква от болести, споделя в детайли за тях на други хора, неумишлено подкопава личното си здраве.

2. Никога не си поставяйте сами диагноза. Когато си казвате: може би, аз имам такова и такова заболяване, вие се самопрограмирате, и скоро опасенията ви ще се трансфорат в действителност.

3. Никога не спорете с нападателно настроени хора. Негативните послания унищожават организма. А здравето стартира с вътрешен мир и позитивно отношение към живота.

                                                      1  2  3

Мартин Лутър Кинг споделя: „ Направете първата стъпка и повярвайте. Дори и да не можете да видите целия път, просто направете първата стъпка. „

* Джоузеф Камбъл (Joseph Campbell) е американски професор, публицист, редактор и оратор. Текстовете му са основно в региона на сравнителната митология (comparative mythology), ориентирани към пространствата на митовете, изключително мита за героя, на който и посвещава първото си значимо произведение The Hero with a Thousand Faces (Героят с хиляди лица, 1949 г.). Камбъл приема мощно въздействие от немската философия (Артур Шопенхауер, Освалд Шпенглер), аналитичната логика на психиката на Карл Густав Юнг, творбите на Джеймс Джойс и Томас Ман. Оказва доста влияние върху американската известна просвета от втората половина на 20 век.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР