Следвайте Гласове в Историята на европейската икономика, в която внасяхме

...
Следвайте Гласове в Историята на европейската икономика, в която внасяхме
Коментари Харесай

Орбан: Историята на европейската икономика, в която внасяхме енергия от Русия, свърши

Следвайте " Гласове " в
Историята на европейската стопанска система, в която внасяхме евтина сила и първични материали от Русия, свърши, сподели през днешния ден в Букурещ унгарският министър председател Виктор Орбан, представен от Аджерпрес.

В румънската столица Орбан, дружно с сътрудниците си от Румъния и Грузия и азербайджанския президент Илхам Алиев, подписа съглашение за полагане на подводен кабел под Черно мореза транспорт на зелена сила от Азербайджан през Грузия към Румъния, Унгария и останалата част на Европа.
„ Ние желаеме да имаме стопански напредък и сигурност. Нямаме обаче нова тактика и в тази обстановка ние, водачите, би трябвало да се уверим, че ще осигурим на народите си икономическа и енергийна сигурност. Ние сме тук дружно, тъй като сме съгласни, че решението е да установим нови източници на възобновима сила за Европа. Но това остава единствено една фантазия, до момента в който нямаме действителните условия да изпълним съгласуваност. Ние имаме такива източници на всички места към Европа и регионът на Каспийско море е един подобен район “, сподели унгарският министър председател.
„ Ние в Унгария сме горди, че можем да участваме в сходна неповторима стратегическа инвестиция, тъй като е все по-важно да сме новаторски и да търсим новаторски решения. Сега се приготвяме да построим най-дългия подводен кабел за транспорт на електрическа енергия “, акцентира Орбан.

Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
17 Дек 20229117 Дек 202216717 Дек 202279717 Дек 202265217 Дек 202233917 Дек 2022868КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202246216 Дек 202244817 Дек 202212124 Sep 20223458
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР