Следвайки стратегията си за ускорена дигитализация, Обединена българска банка (ОББ),

...
Следвайки стратегията си за ускорена дигитализация, Обединена българска банка (ОББ),
Коментари Харесай

Мобилното банкиране на ОББ с нов дизайн стандарт и достъп до още повече услуги


Следвайки тактиката си за ускорена цифровизация, Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, стартира революционни усъвършенствания и нови функционалности в последната версия на мобилното си банкиране ОББ Мобайл. Сред тях са опцията за сигурен достъп до онлайн платформата на ОББ Пенсионно обезпечаване непосредствено през ОББ Мобайл, тъмна тематика с опция за цветови настройки на екрана (dark mode), както и прекосяване на приложението към дизайн стандартите на КВС Груп. 

С директния достъп от ОББ Мобайл до онлайн платформата на ОББ Пенсионно обезпечаване клиентите имат опция да наблюдават насъбраните средства по своите пенсионни партиди и да достъпват  всички онлайн услуги на сдружението. Те могат да виждат информация за всички типове фондове, в които вземат участие, договорите, броя дялове, които имат, тяхната стойност и акумулираната рентабилност. Достъпът дава опция на потребителите да видят и придвижванията по всеки един контракт. В обособена секция потребителите могат да се срещнат и с настоящите оферти от сътрудниците на ОББ Пенсионно обезпечаване. Новата функционалност в ОББ Мобайл може да се употребява от всички клиенти на пенсионната компания, които имат регистрация за достъп до онлайн платформа на ОББ Пенсионно обезпечаване, без да е наложително да са клиенти със сметка в ОББ.
-->
Друга забавна функционалност е тъмната тематика на ОББ Мобайл, с която потребителите към този момент могат да трансформират цветовата скица на приложението. Тази функционалност е желана и щадяща зрението при потребление на приложението в тъмната част на денонощието. Режимът може да се смени на мрачен елементарно, от меню „ Настройки “.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР