Следващата е подготвила киндер сюрприз за няколко зодиакални знака! Разберете

...
Следващата е подготвила киндер сюрприз за няколко зодиакални знака! Разберете
Коментари Харесай

Кой зодиакален знак ще забременее през 2018 г.? 1. Риби…

 тест

Следващата е подготвила киндер сърпрайз за няколко зодиакални знака! Разберете дали сте измежду тях …

Риби

Най-голяма възможност да забременеят през 2018 година имат Рибите. Дори и   тези, които имат непрекъсната (или не постоянна) връзка, си коства да бъдат   внимателни. Кой знае по какъв начин може да свърши фирменото празненство или ваучър с приятели…

Лъв

Лъвиците през 2018 година също могат да станат майки. И за това им  би трябвало напълно малко. Вероятността да забременее  за този знак на зодиака е доста висока.

Скорпион

Тези Скорпиони, които отдавна  мечтаят за дете, най-сетне ще получат подобен подарък. Няколко незащитени контакта и воала – детето е на път.

Козирог

Козирозите през 2018 година също няма да пропуснат шанса да имат бебе. Те имат всички шансове да влязат в редиците на родителите.

Водолей

Водолеите през 2018 година ще могат да почувстват всички прелести на  бременността. За тези, които отдавна  жадуват за нея – тя сигурно ще се трансформира в подарък, само че и за останалите – също.

Останалите зодиакални знаци също елементарно могат да забременеят през 2018 година – това е доста добра година за забременяване и раждане на деца. Така че – шанс!:)

 

Още по тематиката:

Телегония: Децата получават ДНК на предходните любовници на майката

 

Биолозите още веднъж си спомниха за от дълго време „ забравеното “ или изкуствено подложено на забвение и насмешки от формалната просвета събитие – Tелегония, като още веднъж потвърдиха неговата действителност. Добре е известно, че генетичният…

Цялата публикация

Езотерика: За децата, родени на 1, 10, 19 или 28 всеки месец

 

Такива деца могат да дадат своите родители доста. Тези деца се намират под покровителството на Слънцето. Те са мощни и дейни,  разбират    и усвояват всичко доста бързо. Те са…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР