Следствието закова Георги Семерджиев, който надрусан прегази с джипа си

...
Следствието закова Георги Семерджиев, който надрусан прегази с джипа си
Коментари Харесай

Заковаха с доказателства Георги Семерджиев. Нови обвинения

Следствието закова Георги Семерджиев, който надрусан прегази с джипа си две девойки на столичния бул. " Черни връх ". В колата му е открит амфетамин, заяви зам.-директорът на Национална следствена служба Ясен Тодоров. Заради това следва на Семерджиев да бъде повдигнато още едно обвиняване.

Той нито удостовери, нито отхвърли дали в автомобила е имало други пасажери, само че към този момент е потвърдено, че след злополуката полицайката Симона Радева и още двама души са помогнали на Семерджиев да се укрие.

" Наистина е учудващо, че това лице има над 50 наказателни останоения и не му е връчено нито едно, учудващо е, мче от 10-11 юни той се търси, а ние го намерихме за половин час ", разяснява Ясен Тодоров.

Ясен Тодоров съобщи, че са конфискувани всички видеозаписи в региона на злополуката, както и към дома на Семерджиев. Зам.-директорът на Национална следствена служба прикани в случай че има очевидци на злополуката, да се свържат със службите, с цел да дадат показания.

Основното освен това закононарушение ще бъде доказване на авторството на действието - кой е управлявал автомобила. Както виждате, пред съда той към този момент си е построил някаква защитна версия - че е похитен, че не е управлявал той. Благодарение на бързите дейности на проверяващите събрахме доказателства, които убедиха съда за момента и го накараха да направи основателно съмнение, че Георги Семерджиев е причинител на закононарушението

В дома му са открити както движимости, свързани с злополуката, по този начин и съвпадане на ДНК. Едно от откритите доказателства маратонка

" На видеозаписа се вижда по какъв начин той бяга с маратонка на левия крайник, а десният е по чорап. Предполага се, че дясната маратонка е изпаднала в колата по време на злополуката, а в дома му е открита другата "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР