След затишието покрай мачовете на националните отбори за квалификации на

...
След затишието покрай мачовете на националните отбори за квалификации на
Коментари Харесай

Предстоят четвъртфиналите за Лига Европа

След затишието около мачовете на националните тимове за квалификации на международното, в този момент ни предстоят още веднъж вълнуващи срещи от Лига Европа. Мачовете се чакат от почитателите на играта с неспокойствие, а обичащите залозите към този момент сигурно са анализирали статистики и вести към отборите. За тези, които ще търсят ще опишем някои от пазарите за мачовете, които се оферират в Bwin.

Гранада – Манчестър Юнайтед

Победата за домакините е оценена много високо с 5,75, само че това е обикновено предвид на класите и представянето на двата отбора. Победа за Манчестър е 1,66, само че дали ще пристигна елементарно и до какъв брой е ще се получи следва да забележим. Насочвам вниманието ви към коефициента за паза „ двата тима да вкарат гол “, той е 2,05, което е много добър коефициент за залог. Манчестър е ясно, че имат качество в нападението, само че Гранада като хазаин надали ще желае да приключи мача без гол най-малко. Освен това те бяха в дълга серия от мачове, в който наложително бележеха и серията беше прекратена в последния кръг от испанското състезание против Виляреал и загубата с 0-3. Според мен през днешния ден гол във врата на англичаните ще има, а и те ще върнат най-малко един.

 

Арсенал – Славия Прага

Букмейкърите дават преимущество на домакините и правят оценка успеха им с 1,55. Арсенал изгубиха с 0-3 от Ливърпул преди няколко дни и настроението им надали е на висота. Те са задължени да се върнат на победния път и да не разочароват почитателите, само че това ги слага напрегнат. Славия Прага отстраниха коравия отбор на Рейнджърс и идват със самочувствие, те сигурно ще търсят гол на непознат терен. За мен забавен пазар за мача е над 2,5 гола, който се прави оценка на 1,80. За да се понижи риска може да се играе и на над 1,5 гола, само че там коефициента е 1,28. Ако въпреки всичко се залага онлайн може да се изчака 15- та минута и тогава при липса към момента на гол да се
залози на над 1,5 гола в мача при много по-добър коефициент.

 

Аякс – Рома

Това е забавен и предстоящ конфликт. Букмейкърите дават преимущество на домакините и тяхна победа е оценена с коефициент 2. Победа за гостите е 3,50. Вероятно е домакините да завоюват, само че не трябва да се подценява Рома. Според мен е добре да се
залози на „ двата тима да отбележат “, като се вижда че и букмейкърите плануват огромна доза възможност това да се случи и го правят оценка с 1,60. Вероятно е Аякс да означи най-малко 2 гола, те са в чудесна форма и това е доста евентуално, тъй че залог на над 1,5 гола в мача е доста сполучлив, въпреки че е оценен единствено на 1,20.

 

Динамо Загреб – Виляреал

След фурора си против Тотнъм, през днешния ден хърватите са оценени като новобранец в дуела с Виляреал и успеха им е с коефициент 3,90. Победа за гостите е оценена на 2. Очакванията като цяло са за по-малко голове, само че съгласно мен най-малко 2 гола в мача ще има и пазарът „ над 1,5 гола в мача “ е оценен на 1,40. Тук може да се рискува и с „ двата тима да отбележат “, което се прави оценка на 1,95. Напълно допустимо е да се случи, , а Виляреал идва след победа с 3-0 в испанското състезание.

Не забравяйте, че това са първи дуели, предстоят реванши и е евентуално тимовете, изключително гостите да подходят деликатно и по-прибрано към дуела си.

 

 

*публикация

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР