След загубата на втората номинационна битка за седмицата в Игри ...

След загубата на втората номинационна битка за седмицата в Игри

Дамите се борят за спасение в Игри на волята

След загубата на втората номинационна борба за седмицата в „ Игри на волята: България “, Бойците още веднъж се озоваха на следващия родов съвет. Мани беше първият избор за номинация на съотборниците й, макар нейните сълзи и очевидно отчаяние.

Заедно с нея, с два гласа от капитана Стоян, на борба за избавление ще отиде другата дама в племето – Кремена. Мани избра да похарчи 50-те си гроша, с цел да си купи препоръчаното й от водещата Ралица Паскалева преимущество за утрешната игра.

Приключенците съумяха да спечелят борбата и избавиха племето си от номинационен съвет тази седмица. Стратегията да оставят Валентин с отворени очи в колелото на гибелта, който трябваше направлява останалите на трасето, проработи и те сграбчиха победа с немалка преднина. Най-благополучен от триумфа бе точно Валентин, който смяташе, ще бъде единият сигурен номиниран, в случай че изгубят.

Как ще приключи борбата за избавление? Кои две дами ще бъдат избавени и кои две ще отидат на елиминационен дуел? Как ще се оправят Красима, Елизабет, Мани и Кремена с утрешното предизвикване? Коя от тях ще се срещне с Мартин на Плажа на отшелника?

Източник: standartnews.com