След втората седмица ще усетим промяна в начина, по който

...
След втората седмица ще усетим промяна в начина, по който
Коментари Харесай

Виждаме резултати чак шест седмици след началото на тренировките

След втората седмица ще усетим смяна в метода, по който се усещаме, само че забележимите резултати настъпват чак след шест седмици, показват специалистите.

Рим не е бил издигнат за един ден и същото важи и за добре завършеното тяло. Макар и процесът на намаляване да е мощно самостоятелен, съгласно експертите осезаемите резултати от тренировките и здравословния метод на живот рядко се виждат преди първия месец.

Проучване от Университета в Уисконсин следи процеса на намаляване на хора от разнообразни възрастови групи и с друго тегло, с цел да откри, че средностатическият човек ще види смяна в цифрата на кантара и в силуета си чак след 6 седмици здравословен режим.

Добрата вест е, обаче, че още на втората седмица виждаме усъвършенстване в самочувствието и здравето си.

Ако желаете да разберете с акуратност какъв брой време ще ви е нужно, с цел да влезете във форма, би трябвало да вземете поради няколко фактора:

Първият, и най-очевиден, е каква е самата ви цел . Ще ви е нужно повече време да свалите 10 кг, спрямо два, да вземем за пример. А в случай че желаете просто да стегнете и да оформите тялото си, напълно променяме тематиката.

 Виждаме резултати чак шест седмици след началото на тренировките

Има огромно значение и от къде стартирате . Хората, които имат по-голям % подкожни мазнини и не са упражнявали интензивно до в този момент, ще стартират доста бързо да губят килограми даже и с малко старания. Същевременно дамата, която има към този момент добре завършено тяло и бърз метаболизъм, мъчно ще понижи тежестта си, тъй като организмът й ще работи против нея.

Ако задачата ни е да понижим обиколката на талията си, когато сме начинаещи във фитнеса, здравословният интервал от време, който ще ни е необходим е към два месеца. А в случай че към този момент сме интензивно трениращи, ще ни отнеме над три.

Възрастта също е важен фактор. Множество изследвания удостоверяват, че след 30-35-годишна възраст по натурален път тялото ни се пробва да натрупа повече мазнини, с цел да има непрекъснат запас сила. Затова хората под тази възраст имат по-добри резултати от тренировките и диетите.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР