Войната в Газа ще размести електорални пластове. Това стана в

...
Войната в Газа ще размести електорални пластове. Това стана в
Коментари Харесай

Владимир Чуков: Войната в Газа ще размести електорални пластове

Войната в Газа ще размести електорални пластове. Това стана в Турция - Ердоган загуби локалните избори. Газа ни победи. Аз го предвиждах преди месеци, в това студио ". Това съобщи интернационалният анализатор Владимир Чуков в предаването „ Денят онлайн " по NOVA NEWS.

Той даде образец с изследване в Съединени американски щати - в случай че през днешния ден са били изборите там, президентът Джо Байдън ще загуби. „ В Съединени американски щати има към 5000 университета и колежа. Около 150 са подпалени от сходни митинги. Около 50 от тях са в местата, където имаше такива митинги. Те са на Източното и на Западното крайбрежие ", сподели Чуков.

В университета „ Джордж Вашингтон " студентите желаеха разкъсване на дипломатическите връзки сред Съединени американски щати и Израел. „ Ако президентът Байдън не си върне Пенсилвания, Уисконсин, Мичиган, той би трябвало да напусне Белия дом. Не става въпрос дали Тръмп е доста мощен, само че Байдън е доста слаб ", сподели Владимир Чуков. Той чака да има промени в електоралните пластове в Западна Европа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР