След урока по психология или философия тази вечер, в който

...
След урока по психология или философия тази вечер, в който
Коментари Харесай

Разгадаване на скрита дума за двойките в „Един за друг“

След урока по логика на психиката или философия довечера, в който в реалност не се ревизираха знанията на мъжете в риалитито, задачата се оказа друга от предстоящото - да се разсъни възприятието за правдивост в участниците. Играта бе най-вече за мъжете, които трябваше да си напомнят какъв брой е значимо да бъдеш себе си. След предизвикването отпред на класацията застават Петя и Николай, а на последно място са Гергана и Радослав, които са и първата номинирана двойка в седмицата с двойни елиминации. Седмицата е напрегната, защото двойките минаха през съществени обрати в класирането.

В епизода в четвъртък вечер участниците ще са все по-силно въодушевени, по тази причина ще се впуснат с всички сили, голямо предпочитание за победа и отдаденост в идващото предизвикателство. Налага се да се транспортират в бъдещето, когато напредването с летяща кола ще е нещо всекидневно. Но даже и летенето в облаците няма да предотврати прекосяването през кални локви и цапането на автомобила. Задачата пред участниците е да почистят транспортното средство, само че усложнение за двойката е, че са сложени на забележителна височина. Акцията по разчистване не е самоцелна, а влюбените би трябвало да открият скрити под калта букви и да сформират кодова дума.

Кои от двойките ще успят да разгадаят кодовата дума и кои ще се изправят пред елиминации в края на вечерта, не пропускайте епизода в най-романтичното риалити в „ Един за различен “ в четвъртък вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Гледайте новите епизоди на „ Един за различен “ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете страницата и оф ициалния на „ Един за различен “ за настоящи вести. Епизодите от втори сезон можете да откриете на.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ към този момент са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР