След тежко изкаран COVID-19 певицата Глория се завръща с нови

...
След тежко изкаран COVID-19 певицата Глория се завръща с нови
Коментари Харесай

След тежко прекаран ковид - певицата Глория с 3 нови песни

След тежко изкаран COVID-19 певицата Глория се завръща с нови песни и видеоклипове към тях. " Едва не умрях! Получих голяма поддръжка от почитателите си и доста им благодаря. " - споделя тя по отношение на изкараното заболяване.

Денят на певицата стартира рано и наложително със спорт. " Като цяло съм много деен човек. Не обичам да мързелувам, да мърморя и да се окайвам. Моят ден стартира с чаша кафе, лека закуска, спортувам в дребния ми домакински фитнес, след което работя интензивно по 5-6 часа по разнообразни планове. " - споделя тя за ежедневето си.

Глория насочва към себе си предизвикването да напише биографична книга. Това й лишава 2 години, след които се появява книгата й " До последната усмивка ". Едно от нещата, за които споделя в нея, е първото й качване на сцената.

" Вероятно съм била на 20-21 години. Тресеше ме ужасна театрална тресчица, само че се научих да я обуздавам с годините. Било е през 90-те години. Обичам сцената, песента, публиката и обменът на сила. "

В момента създава онлайн магазин и модернизира уеб страницата си. Споделя, че не позволява в обкръжението си да има пиявици и може изрично да споделя " Не ".

Преминавайки през тестването Ковид пък, научава кое за нея е най-ценното в живота. Оказава се, че за певицата това са " околните, роднините, те да са добре, да има рзбирателство и да са здрави. "

" Всички ми каваха " Дръж се, ще се оправиш! ". Добре че отидох в точния момент и потърсих лекарска помощ. Всичко видях от доста близо, от първо лице. В стаите до мен някои машинки спираха, безусловно. Аз не можех да вдишвам, имах двойна бронхопневмония... Но ето към този момент мога и да пея и да протоколирам още веднъж. "

Глория има 3 нови песни със снимани видеоклипове към тях. Музиката и текстовете са нейни и в колаборация с текстописката Мариета Ангелова.

" Създадохме ария за приятелите. " Любимите хора " е другата, в дует с Ники Славеев, както и " Да честваме ".

Отскоро Глория е баба на внучка, която носи нейното име.

" Не съм подозирала, че това може да ме стимулира и подтиква по подобен метод. Да вървиш напред поради още един мъничък член на твоето семейство. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР