След сватбата съпругът ми показа истинското си лице. Това не

...
След сватбата съпругът ми показа истинското си лице. Това не
Коментари Харесай

Как да постъпите, ако взаимоотношенията със свекървата не са добри?

След сватбата брачният партньор ми сподели същинското си лице. Това не е индивидът, в който се влюбих.

Не съумях да се срещна със фамилията на Иван преди сватбата.

Живеем и работим в града, а родителите му – на село. Запознанството се случи на самата женитба. Бъдещата свекърва със свекъра и най-малкият им наследник дойдоха в деня преди празника.

Те останаха при моите родители. Но неприятностите започнаха безусловно от вратата. Свекървата възмутено съобщи, че е трябвало три часа да пътуват с рейс. Намекна, че родителите ми имат кола и е трябвало да ги вземат и върнат назад.

Казах на майка си, че сме им изпратили пари за такси. Но когато тя ги попита за какво не са пристигнали с такси, свекървата стисна устни и измърмори нещо от сорта на: „ Не бройте парите на другите хора. Това, което синът ми дава, аз сама ще реша по какъв начин да го похарча. ”

На самата женитба свекървата също мрънкаше. Опитах се да не диспутирам с нея, с цел да не си скапвам настроението в този значим ден.

На сутринта разбрах, че роднините на брачна половинка ми са си тръгнали бързо за село, като свекървата е взела пликовете с пари, подарени ни за сватбата. Дори не знаех какви суми има вътре.

Съпругът ми се извини и даде обещание, че ще върне всичко. Той изясни, че родителите му от време на време се държат необичайно, заради тази причина не ме е срещнал с тях по-рано. Бях изумена по какъв начин тези хора могат да са му родственици. По това време бях извънредно влюбена. И даже не можех да си показва, че брачният партньор ми не се разграничава доста от фамилията му.

Преди да се оженим живеехме в дребен, само че много комфортен двустаен апартамент, който беше на татко ми. След сватбата родителите ми го трансферираха. Но брачният партньор се обиди, че няма права. Бях уверена във връзката ни, по тази причина му дадох половината без съмнение. Както се оказа, това беше началото на края.

Вижте още: Права и отговорности на по-големите братя и сестри

Връзката ни стартира да се утежнява, карахме се непрекъснато, просто не можех да го позная. Свекървата стартира да идва няколко пъти в месеца, със свекъра, различен път със сина си. Понякога те оставаха повече от седмица. Съпругът ми не искаше да разбере възмущението ми и споделяше, че това са най-скъпите му хора. В последна сметка в този момент апартаментът е и негов.

Свекървата всякога се държеше все по-нагло. Веднъж тя сподели, че защото половината от жилището принадлежи на сина й, тя е пълноценна стопанка тук и може да прави каквото си желае. С времето разбрах, че той се е оженил не за мен, а в жилището ми. Но преди сватбата бях прекомерно сляпа.

Събрах си нещата и отидох при родителите си. Съпругът ми и аз се разведохме, продадохме жилището и разделихме парите на половина. Дадох половината на родителите си и към този момент оставам да пребивавам при тях.

Не знам защо е похарчил парите брачният партньор ми, само че не бих се изненадала, в случай че ги е дал на майка си. Заедно с тези от сватбата, към този момент би трябвало да е натрупала прилична сума.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР