След скандала, който разтърси телевизия БТВ покрай началото на Сървайвър,

...
След скандала, който разтърси телевизия БТВ покрай началото на Сървайвър,
Коментари Харесай

Нов скандал: Прея обидена след изгонването от Шоуто на Цитиридис

След абсурда, който раздруса телевизия БТВ около началото на " Сървайвър ", поради избора на водещ, а точно Ваня Джаферович, настъпи нова неприятна изненада за феновете. Този път на фокус е " Шоуто на Николаос Цитиридис ", което претърпя огромна смяна. 

Изглежда, че продуцентите мъчно се стопират на една певица за бенда на шоуто, тъй като още след края на първи сезон вокалистката Цветелина Веселинова беше заменена с Прея. Гласовитата мулатка съумя дълго време да се задържи на екран, само че не щеш ли пристигна моментът и нейният миг. Зрителите са смаяни, откакто стана ясно, че на мястото на Прея ще застане победителката от последния сезон на " Гласът на България " - Жаклин Таракчи.

                             

Младата певица е любимец на почитателите на музикалното риалити, само че по този начин и не стана ясно за какво тя би трябвало да измести Прея, която от своя страна коментирала пред близки, че екипът на предаването предпочел момиче, което е с по-добра фигура и " хубаво личице ". Не е доказано дали това в действителност са думи на певицата, само че тя напълно не отрекла, че Жаклин е надарена и справедливо е спечелила благосклонностите на феновете. 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР