След силен удар по Тръмп с провокацията в Капитолия на

...
След силен удар по Тръмп с провокацията в Капитолия на
Коментари Харесай

Анализ: В САЩ назрява смъртоносна схватка - няма да има пощада за загубилите

След мощен удар по Тръмп с провокацията в Капитолия на 6 януари, демократите не престават да развиват настъплението си по всички канали, пишат западни медии.

В последните дни преди встъпването в служба този напън може да се изясни с едно - не е изключената опцията Тръмп да вкара изключително или военно състояние.

Генерал Майкъл Флин, юрист Сидни Пауъл и няколко други видни американци упорстват за това, наблягайки нуждата да се разгласяват материалите за непозната интервенция в изборите. Ако такива материали се появят и са безапелационни, това ще обезпечи основа за налагане на военно състояние въз основа на „ Закона за въстанието “ 1807 година

Изчезналите от полезрението министър на защитата Кристофър Милър и държавният секретар Майк Помпео остават на страната на Тръмп. Веднага след провокацията на Капитолия, Тръмп отлетя за военна база „ Дайс “.

Неговите поддръжници са разочаровани от този ход. Те имат вяра, че като е останал във Вашингтон, е могъл да назначи нов основен прокурор, който да поеме контрола върху следствието на щурма на Капитолия, което прави невероятно демократите да упрекват президента в "подбуждане към протест ".

ФБР задържа 13 души от тези, които нахлуха в Капитолия, и е явно, че някои от тях не принадлежат към „ Антифа “ на Сорос, макар че точно членовете на тази организация бяха първите, които влязоха в Капитолия благодарение на полицията. Видеоклипове с деятели на „ Антифа “ се популяризират в Интернет на фона на вътрешността на Капитолия.

Очевидно последователите на Тръмп са ги последвали, без да подозират, че са забъркани в провокация. Това изисква пламенно следствие, само че Тръмп не прибягна до тези ограничения.

Може би е бил наясно с проектите за цялостно блокиране от демократите на всички осведомителни канали, подкрепящи президента. На идващия ден „ Туитър “ изтри профилите на Тръмп и неговия вътрешен кръг, последван от „ Епъл “ и „ Амазон “, които са лимитирали приложението „ Парлър “, към което са минали милиони поддръжници на Тръмп.

Доминирането на демократите в осведомителното поле стана съвсем тотално. Наблюдателите допускат, че Тръмп ще може да пробие тази осведомителна обсада единствено благодарение на „ незабавен “ канал, работещ без значение от останалите медии, и това е обвързвано с въвеждането на специфична наредба.

Демократите трескаво се пробват да предотвратят тази опция. Първият индикатор за това е решението на кмета на Вашингтон Мюриел Баузър да удължи комендантския час в столицата с 15 дни, макар че на 6 януари беше оповестено за един ден.

Най-удобният метод да се изключат изненадите от Тръмп е да се организира встъпването в служба във виртуален режим под комендантския час, натрапен във Вашингтон.

Демократите се пробват да дискредитират Тръмп по всевъзможен вероятен метод. Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси се обади на ръководителя на Съвместните началник-щабове Марк Мили и го попита дали „ има заплаха неуравновесеният Тръмп да прибегне до потреблението на нуклеарно оръжие “.

Тя се зачуди дали е допустимо да се предотврати допускането на „ неуравновесения Тръмп към стартовите кодове, с цел да не стартира нуклеарна война “.

На въпроса за лишаване на пълномощията на Тръмп главнокомандващият Водоснабдителна система ген. Мили обаче отговори, че армията е неутрална във вътрешната политика. "Ние следваме заповедите на нашето цивилно управление и ние сме подчинени на законите за цивилен надзор на военните ", сподели той.

Нанси Пелоси също инструктира чиновниците на Камарата на представителите да приготвят незабавно материали за импийчмънта на Тръмп, без да чакат встъпването в служба. Този проект ще раздели Америка в допълнение, само че Нанси Пелоси има причина да бърза.

През нощта на 10 януари 40% от територията на Пакистан беше със спряно електричеството. Според осведомените това е акт на американските разследващи служби за попречване на подписването на съглашение сред китайски корпорации и „ Дженерал Електрик “ за продажба на активи на китайцитe в размер на 5,2 трилиона $.

„ Дженерал Електрик “ е подсилен от производители на военно съоръжение като „ Дженерал Дайнамикс “, „ Прат и Уитни “ и „ Ролс Ройс “. В резултат на договорката технологията за произвеждане на съвременна военна техника щеше да премине в ръцете на КНР.

В изискванията на политическа и осведомителна обсада администрацията на Тръмп не съумя да разпознава в точния момент подготовката на договорката и информацията до нея пристигна вследствие на „ щурмуването “ на Капитолия, когато компютрите на Пелоси и 15 други конгресмени от Демократическата партия бяха конфискувани от поддръжниците на Тръмп (?).

Изправени пред дефицит на време, спецслужбите нямаха различен избор, с изключение на да хвърлят страната в безпорядък благодарение на хакерска офанзива против електропроводите в Пакистан и да попречат на страните по договорката да се срещнат.

Ако информацията бъде доказана, въпросът за „ измяната “ на цяла група авторитетни лица и непозната интервенция в изборите в Съединени американски щати незабавно ще придобие осезаемо значение.

Фактът, че екипът на Тръмп продължава да работи пламенно, се потвърждава от партенките в международните медии за ареста на папа Франциск по обвинявания в педофилия, детска порнография, трафик на опиати и свързани закононарушения. Тръмп се нуждае от причина да реанимира абсурда от 2017 година, когато карцерът на магната-педофил Джефри Епщайн изведе фамилиите Клинтън, Обама и Ротшилд под светлините на прожекторите.

Впоследствие Джефри Епщайн се самоуби в пандиза, няколко очевидци бяха убити, в това число един чиновник на ФБР, а следствието стигна до задънена улица. Сега наподобява, че нов поток от материали ще пристигна от Рим. Италианската прокуратура разполага с материали за връзките на ватиканските педофили с "империята " на Джефри Епщайн.

Блогърите оповестяват, че американската полиция е основала постове на границата с Канада и ревизира всяка трета или пета кола по лист на обвинени или упрекнати в педофилия. Разбираемо е за какво педофилите са се втурнали към Канада: канадският министър председател Джъстин Трюдо е прочут със своето педофилско обграждане.

Друг симптом за интензивността на Тръмп е разполагането на постоянни войски в Калифорния. Не се оповестяват с каква цел.

Ситуацията в Съединени американски щати е напрегната до краен лимит. Огромно количество непроверена информация циркулира, в това число фактът, че Тръмп към този момент е подписал декрет за въвеждане на изключително състояние и то ще бъде оповестено скоро.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР