След седмица се очаква важно за вас събитие – рожден

...
След седмица се очаква важно за вас събитие – рожден
Коментари Харесай

Диета малка черна рокля

След седмица се чака значимо за вас събитие – рожден ден, прием във компанията или среща, на която държите доста. Имате седем дни, с цел да изглеждате съвършено в дребната си черна рокля, която е наложителна за всяка дама.

Натрупаните през последните месеци килограми мъчно ще ви разрешат да се вмъкнете в черния тоалет. Ако желаете да се отървете от пет кг, експресната диета „ дребна черна рокля ” е единствено за вас.

Недостатъците на тази диета са, че през първите три дни поемате артикули, които са нискокалорични, по тази причина първоначално би трябвало да имате желязна воля, с цел да не протегнете ръка към бонбони и торти.

Придържайте се прецизно към проекта на диетата. Всеки ден ви се поставят закуска, една лека закуска и едно главно ядене. Изпивайте спомагателен литър вода към нормалното си зареждане с течности и не близвайте алкохол.

 Диета дребна черна рокля

Въпреки че е зима, ще се наложи да си купите някои артикули, които може да се окажат по-скъпи, в сравнение с през лятото. Така да вземем за пример първият ден закуската е половин огромен пъпеш.

През деня хапнете една зеленчукова чорба и изпийте една-две чаши зеленчуков сок. На вечеря или на обяд – когато изберете – хапнете салата от зелени зеленчуци, в която прибавете наквасен от вечерта и добре сварен боб и я овкусете с една чаена лъжичка зехтин и лимонен сок.

Закуската на втория ден включва пресни ябълки и моркови или два портокала. Закуската денем е салата по желание в безкрайно количество или два печени картофа.

Вечерята или обядът са приготвени от зелени зеленчуци или от една порция карфиол, сварена, опечена на грил и по-късно обилно поръсена с настърган пармезан.

Третият ден започва със следната закуска: чаша топла вода, в която сте добавили две чаени лъжички мед, и две препечени филийки пълнозърнест самун, намазани фино с масло.

Закусете денем са плодове. На обяд или на вечеря хапнете спагети с доматен сос и петдесет грама сирене или кашкавал. На четвъртия ден закусете с половин грейпфрут, една ябълка, чаша кисело мляко с мед и смлени орехи.

През деня хапнете един печен картоф с масло, една салата и една сладка круша. Вечерта или на обяд хапнете мусака от зеленчуци. Нарежете една алена и една жълта чушка, една тиквичка, три домата, една глава лук, две скилидки чесън.

Намажете с олио приблизително огромна тава и наредете зеленчуците на пластове, като сред обособените пластове наръсвате нарязан на ситно магданоз, размесен с малко зехтин.

Покрийте с фолио и печете на 180 градуса в продължение на 45 минути. След това махнете фолиото, наръсете с настърган кашкавал или пармезан и оставете за три-четири минути във фурната, до момента в който кашкавалът стане златист.

На петия ден закусете с една чаша чай, подсладена с лъжичка мед, една препечена пълнозърнеста филийка с масло и половин сварено яйце. През деня хапнете специфична зимна салата. Разбъркайте нарязано на ситно зеле, изстискан сок от един портокал, четири накиснати в топла вода сушени кайсии и две супени лъжици смлени орехи.

Сервира се с дресинг от кисело мляко, две чайни лъжички течен мед и малко настъргана лимонова кора. Хапнете две ябълки, изпечени с малко захар и поръсени с карамфил и канела.

На обяд или вечеря хапнете порция пиле с подправки. Едни гърди от пиле без кожата се мариноват с марината, приготвена от нарязан лук и чесън, разбъркани с малко прясно мляко,, една чаена лъжичка кориандър, една чаена лъжичка кимион и щипка пикантен червен пипер.

В тази марината гърдите отлежават един час. Опечете гърдите на фурна по 10 минути от всяка страна, като понякога поливате с остатъците от маринатата.

Шестият ден стартира с омлет с гъби и чаша портокалов сок. Допълнителната закуска е крем чорба от тиквички, допълнена от препечена филийка от пълнозърнест самун и салата от авокадо и краставица.

Вечеря или обяд – печена пъстърва с пюре от сварен и пасиран спанак. На седмия ден закуската е сок от един грейпфрут, две печени ябълки, поръсени със смлени бадеми, и една чаша кисело мляко.

През деня хапнете едно ризото с гъби и салата, десертът са сладки круши. За вечеря или обяд хапнете печено агнешко и задушени на пара зеленчуци. Десертът е една ябълка.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР