След разследване на BBC се доказа вчера, че азербайджанци са

...
След разследване на BBC се доказа вчера, че азербайджанци са
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Разследване на ВВC доказа, че азербайджанци са унищожили историческа църква, защо родните медии мълчат?

" След следствие на BBC се потвърди през вчерашния ден, че азербайджанци са изцяло унищожили и изравнили със земята още една остаряла историческа арменска черква в Нагорни Карабах.
Интересно ми е за какво българските медии не го отразяват уместно това и за какво не потърсят господин Плевнелиев за коментар, откакто той толкоз настървено говореше за " арменска експанзия " в Наказателен кодекс?
 Никол Пашинян оповести формалният брой на жертвите в спора за Нагорни Карабах Никол Пашинян оповести формалният брой на жертвите в спора за Нагорни Карабах
Арменският министър председател Никол Пашинян оповести броя на жертвите по време на обострянето на спора в Нагорни Карабах по време на среща с ж...
Както виждате петролът е новата вяра, а идолопоклонниците й се кланят чинно пред всеки, който има този " възвишен " запас ", в обществената мрежа Facebook.
проверява изгубването на арменска черква, която попадна в ръцете на Азербайджан след скорошната война в Нагорни Карабах. Онлайн видео демонстрира, че църквата е била непокътната, когато Азербайджан е взел назад противоречивата територия.
Азербайджан съобщи, че етническите арменци са добре пристигнали да останат в Нагорни Карабах, само че Армения ги упрекна в увреждане и заличаване на арменското културно завещание, останало в района, в това число църкви и монументи. И двете страни упрекват другата във военни закононарушения. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР