След разговора на премиера Кирил Петков от началото на февруари,

...
След разговора на премиера Кирил Петков от началото на февруари,
Коментари Харесай

Костадинов с нов ултиматум към Петков: Ще протестираме

След диалога на премиера Кирил Петков от началото на февруари, в който водачът на " Възраждане " - Костадин Костадинов твърди, че е бил убеден от него, че до края на април зеленият документ ще отпадне, към днешна дата министър-председателят споделя, че период не си е поставял.

„ Ако обещанието за отпадането на здравния документ не бъде спазено, ние ще протестираме. Но мисля въпреки всичко, че здравият разсъдък ще надделее ”, съобщи Костадинов като добави, че съгласно него няма никакво съответствие сред % на имунизация лица и този на заразяемост.

От „ Възраждане ” желаят оставката на здравния министър проф. Асена Сербезова поради случая с умрялата пред Спешно поделение във Враца. По думите на водача на партията причина за забавеното приемане на пациенти във всички незабавни центрове в страната се дължи на противоепидемичните правила.  

Костадин Костадинов е безапелационен, че ще апелира санкциите, наложени на част от депутатите от „ Възраждане ” за неносене на защитни маски в Народното събрание.

„ Законът ни дава това право и от него са се възползвали над 50 000 души у нас ”, съобщи водачът на партията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР